Bereiding

VOOR IN DE OVEN

KIPLOEMPIA/KIPRISOLLES:
Verwarm de oven op 180 (hete lucht 160) u legt de loempia/kiprisolles in de voorverwarmde oven op de bakplaat met bakpapier. Na 15 minuten draait u de loempia/kiprisolles op zijn andere kant. 5 minuten later is de loempia/kiprisolles klaar om opgediend te worden!

In de airfryer 160 graden en dan na 5 minuten draait u de loempia/kiprisolles op zijn andere kant. 5 minuten later is de loempia/kiprisolles klaar om opgediend te worden!

GEGRILDE KIP/POTEN/BORREL/SNACKS/DRUMSTICKS/KARBO:
Verwarm de oven op 150 (hete lucht 130) u legt het gegrilde in de voorverwarmde oven in een ovenschaal. Na ongeveer 15 minuten zijn de kleine hapjes warm en 5 minuten later zijn de grotere delen warm!

KIPTORTILLA: Verwarm de oven op 150 (hete lucht 130) u legt de tortilla in de voorverwarmde oven op de bakplaat met bakpapier. Na 10-15 minuten is de tortilla klaar om opgediend te worden!

PULLED CHICKEN PIE: Verwarm de oven op 180 u legt de Pulled chicken pie in de verwarmde oven op de bakplaat. Na 25 minuten is de Pulled chicken pie warm genoeg om te worden opgediend!

VOOR IN DE MAGNETRON OP STAND: 900WATT


GEGRILDE KIP/POTEN/BORREL/SNACKS/DRUMSTICKS/KARBO:

Opwarmen in de magnetron kan in de bijgeleverde magnetronzak en dan dicht in de zak, de tijd is voor 500 gram.
Anderhalve minuut op de ene kant, dan de zak draaien en anderhalve minuut op de andere kant!


GEGRILDE KIPSATE PER 6 STOKJES:

Dicht in de magnetronzak, 50 sec. op de ene kant, dan de zak draaien en 40 sec. aan de andere kant!

Terug naar Standplaats Markten